kinolosko.drustvo.osijek@gmail.com

OSTALE AKTIVNOSTI

Kinološko društvo Osijek aktivno sudjeluje i u događajima i manifestacijama koje organizira lokalna zajednica, akademska zajednica, udruge i drugi.
REVIJA PASMINA

Gospodarski centar Osječko baranjske županije, 14.04.25., u 10.15 sati

SURADNJA SA SVEUČILIŠTEM

Festival znanosti 2023.

Festival znanosti nacionalna je manifestacija koja povezuje akademsku zajednicu sa društvom te se svake godine tjedan dana u cijeloj Hrvatskoj obilježava zadana tematika. Okupljeni oko teme “Priroda i društvo”, 2023. godine ljubitelji i znalci pasa na terenu KD Osijek pripremaju brojne aktivnosti!


KINOLOGIJA ZA DJECU I MLADE

KD Osijek osobitu pažnju polaže upoznavanju djece i mladih s osnovnim kinološkim temama. KD Osijek otvoren je za surađuju sa školama i drugim udruženjima koja okupljaju djecu i mlade. Dio naših aktivnosti vidite ovdje!

Kinologija za srednjoškolce

U okviru Festivala znanosti 2023. KD Osijek su posjetili učenici Srednje poljoprivredne škole, smjera veterinarski tehničar. Teme su bile pasminski uzgoj, dobro držanje pasa, osnove uzgoja, opasni psi, sportovi sa psima i još mnogo toga!

Kinologija za najmlađe – vrtićarci i osnovnoškolci

Tradicionalno se za dan općine Višnjevac članovi KD Osijek susreću s djecom na terenu Višnjica. Djecu smo 2023. godine upoznali sa osnovama dobrog držanja pasa, podučili ih o osobinama nekih pasmina, dok je Katja Bokun sa Icy prezentirala trikove!

Članovi KD Osijek posjetili su 8. rujna 2022. učenike OŠ Višnjevac te ih podučili o psima! Kako je bilo na druženju vidi ovdje