kinolosko.drustvo.osijek@gmail.com

Učlanite se!

Postanite član našeg društva!

Ukoliko se želite pridružiti Kinološkom društvu Osijek te sudjelovati u našim aktivnostima, pratite niže navedene korake te postanite naš član još danas!

Sukladno Zakonu o udrugama, članak 12, KD Osijek vodi popis članova koji uključuje ime i prezime, datum rođenja, OIB i datum stupanja u članstvo. Obvezni podaci označeni su zvjezdicom.

Ostale podatke možete nam dati kako bismo Vas lakše kontaktirali vezano uz događanja u Društvu i ako ste zainteresirani, pomogli Vam u Vašem radu kao uzgajivača i kinologa, a Vi nama u radu Društva.

Sve podatke koje nam dostavite obvezujemo se čuvati u skladu s općom uredbom o zaštiti osobnih podataka. Ispunjavanjem obrasca i dostavom ostalih podataka dajete nam suglasnost za njihovo prikupljanje i korištenje isključivo za potrebe bolje organizacije rada KD Osijek. Za javnu objavu bilo kojeg od dostavljenih podataka,  tražit ćemo Vas posebnu suglasnost.

 

* Svi podaci bit će čuvani u skladu sa zakonom o privatnost te su potrebni zbog pravovaljane evidencije članova prema zakonu o udrugama.