1 800 - 0452 00 admin@kayapati.com

O nama...

Kinološko društvo ''Osijek'' jedno je od najstarijih i najbrojnijih kinoloških udruga u Hrvatskoj. Član je Hrvatskog kinološkog saveza i  Međunarodne kinološke federacije FCI.

 

Društvo je osnovano davne 1960. godine, ima dugu tradiciju i bogato iskustvo u mnogim segmentima kinologije. Društvo okuplja kinologe hobiste na osnovama dragovoljnosti, amaterizma, solidarnosti, humanosti, prijateljstva, morala i etike, sa ciljem razvoja kinologije i kinološke kulture članova i građana.
U svom Osijeku i Slavoniji  društvo je tijekom više od pola stoljeća djelovanja organiziralo mnoštvo različitih kinoloških manifestacija: smotre, uzgojne preglede, izložbe lovnih pasmina, specijalne izložbe njemačkih ovčara, nacionalne, te u novije vrijeme i internacionalne izložbe pasa. Zahvaljujući tim događanjima u naš grad i regiju dolaze izlagači i posjetitelji iz mnogih zemalja Europe i svijeta. Na taj način obogaćujemo turističku ponudu i sudjelujemo u promidžbi Osijeka, Slavonije i Baranje .
Društvo ima cilj aktivno sudjelovati u životu  zajednice, pomagati oko svih pitanja vezanih uz kinologiju, zaštitu okoliša, zaštitu životinja i prirode u cjelini, podizati kvalitetu suživota vlasnika pasa i onih koji to nisu.
KD”Osijek” ima u zakupu teren koji je u procesu formiranja, a nakana je da u budućnosti služi za druženje svih ljubitelja pasa, radnu kinologiju, obuku, dresuru, igru i zabavu. Velika nam je želja i cilj oformiti multifunkcionalni  teren kakav  već imaju mnogi gradovi u Hrvatskoj.

Naši članovi

Tko nas vodi...

Zdenko Rončević

Predsjednik KDOsijeka

Darko Glasenhardt

Dopredsjednik KDOsijeka i voditelj uzgoja

Silvana Faller

Dopredsjednik KDOsijeka


Mirela Bratanić

Tajnik društva

Gregor Rešetar

Zamjenik voditelja uzgoja i blagajnik

Ivica Bošković

Član izvršnog odbora


Igor Ivičić

Član izvršnog odbora

Goran Dželihodžić

Predsjednik nadzornog odbora

Marko Mikolić

Član stegovnog suda


Branislav Škorak

Član stegovnog suda

Marta Dević

Član izvršnog odbora

Sanda Kekez-Veselić

Član


Ivo Eleš

Član